Stress

stress

Stress heeft een negatief effect op werk, studies en relaties. Uit talloze onderzoeken blijkt dat stress grote gevolgen heeft voor lichaam en geest. Ook heeft het een negatief effect op werk, studie en relaties. Dat is op zich al voldoende reden om actief met stress aan de slag te gaan. Maar helemaal als je bedenkt dat mensen steeds vaker (ernstige chronische) stress ervaren.

Chronische stress

Chronische stress komt steeds vaker voor, doordat de wereld om ons heen steeds drukker is geworden. Als je niet op tijd actief met stress aan de slag gaat dan kun je zelfs overspannen worden, of een burn-out krijgen.

Door veel te lezen over stress, kun je erachter komen wat bij jou de oorzaak is van stress, en hoe je stress kan verminderen. Lees daarom onze pagina’s over stress:

Met behulp van deze informatie kun je nu actief aan de slag gaan om stress te verminderen. Als je op de lange termijn stress wilt wegwijzen dan is het noodzakelijk om goed te kijken waar de stress vandaan komt. We onderscheiden twee belangrijke oorzaken van stress:

Meest gelezen

Vraag de dr.

Nieuwsbrief

informatie stress betrouwbaar

Weg met stress, wijzer door informatie op maat 

Betrouwbare informatie over stress, geschikt voor jouw situatie